BREUCHTERVELD/ENSCHEDE - Op zondagmiddag 22 mei zagen voorbijgangers een onbekend voorwerp in het kanaal Almelo – De Haandrik in de omgeving van ’t Lijntje in Bruchterveld drijven. Omdat niet duidelijk was wat het voorwerp was, werd de politie er bij geroepen. Bij nader onderzoek bleek het om een lichaam van een overleden man te gaan. Het stoffelijk overschot is vervolgens naar het NFI gebracht voor onderzoek naar de identiteit.


Uit de sectie is vandaag gebleken dat het gaat om het lichaam van de sinds 6 december vorig jaar vermiste 33-jarige Jihad Jafo uit Enschede. De politie beschikt over aanwijzingen dat hij door een misdrijf om het leven is gekomen.

Heeft u een tip over deze zaak?

Het onderzoek in deze zaak is in volle gang en de politie komt graag in contact met mensen die tips hebben. Beschikt u over informatie die de politie kan helpen? Dat kan in de vorm van een tip of bijvoorbeeld beelden. Beide kunnen met het onderstaande tipformulier worden gestuurd naar de politie. U kunt ook bellen met de politie op telefoonnummer 0900-8844. Als u anoniem een melding wilt doen, bel dan met Meld Misdaad Anoniem, telefoonnummer 0800-7000.