ENSCHEDE - In Enschede namen deze daders rustig de tijd om in te breken in een bedrijfsbus. Ze waren bijna een uur bezig met de inbraak en namen voor vijfduizend euro aan gereedschappen mee. Wie herkent ze?


Zaterdagavond 28 januari rond 21:00 uur probeerden twee mannen in te breken in een bedrijfsbus aan de Hengelosestraat in Enschede. Dat dit niet heel gemakkelijk ging, bleek toen ze er pas na twintig minuten in slaagden om de deur aan de bestuurderskant open te krijgen. De mannen vertrokken en kwamen later terug bij de bus, dit keer met versterking. De drie mannen vernielden de achterdeuren met een koevoet en wisten hier koffers met machines en handgereedschappen te stelen.

Wie weet wie deze mannen zijn?

Het is goed mogelijk dat de gereedschappen ergens te koop worden aangeboden. En dat kan opvallen. Laat het weten als je kostbare gereedschappen te koop ziet staan, voor een prijs die te mooi is om waar te zijn.

Contact

Informatie doorgeven kan via de gratis tiplijn op 0800-6070 of via het onderstaande tipformulier. Liever anoniem je informatie doorgeven? Bel dan Meld Misdaad Anoniem op het nummer 0800-7000 of via meldmisdaadanoniem.nl.