ENSCHEDE - Een 31-jarige man werd op zondagavond 28 november ernstig gewond gevonden in een greppel aan de Oldenzaalsestraat in Enschede. Het slachtoffer had meerdere steekwonden. Toen hij werd gevonden lag hij in een plas bloed en verkeerde hij in kritieke toestand. Omdat het nog onduidelijk is wat er precies is gebeurd, zijn we op zoek naar getuigen.


- Heeft u zondagavond tussen 18:30 uur en 19:00 uur iets gezien of gehoord rond de Oldenzaalsestraat en de kruising met de Heurne in Enschede?

- Woont u in de omgeving van de Oldenzaalsestraat en beschikt u over camerabeelden? Of reed u daar met uw auto en heeft u dashcambeelden? Neem contact met ons op als hierop iets te zien is dat mogelijk te maken kan hebben met dit incident.

- Tussen 18:30 uur en 19:00 uur zou er een groepje mannen hebben gestaan in de buurt van de greppel, ter hoogte van snackbar de Heurne, waar het slachtoffer is gevonden. Deze mannen kunnen belangrijke getuigen voor ons zijn. Weet u meer over deze mannen of stond u zelf daar? Neem dan contact met ons op.

Informatie doorgeven

U kunt uw tips doorgeven via onderstaand tipformulier of door te bellen naar de gratis tiplijn 0800-6070.

Blijft u liever anoniem? Bel dan 0800-7000. U belt dan met Meld Misdaad Anoniem, een onafhankelijke organisatie die volledig anoniem uw informatie behandelt. MMA is niet van de politie en geeft alleen uw informatie door als het niet naar u te herleiden valt.