ENSCHEDE - Aan de Klanderij in Enschede stal een vrouw een portemonnee en telefoon uit iemands tas. Herken jij de dievegge? Tip ons!


De diefstal vond plaats in een schoenenwinkel. De gedupeerde, een vrouw uit Duitsland, was schoenen aan het bekijken. De klant achter haar deed alsof ze ook interesse in de koopwaar had en haalde met één hand een paar schoenen uit het rek. Tegelijkertijd verdween haar andere hand in de schoudertas van de Duitse. Zonder dat haar slachtoffer het merkte, pakte ze een portemonnee met daarin zeshonderd euro en een mobiele telefoon. Ze droeg de gestolen waar over aan haar (eveneens vrouwelijke) handlanger. Daarna liepen ze weg.

Contact

Geef je tip door via het onderstaande tipformulier of bel de gratis tiplijn op 0800-6070. Liever anoniem je informatie doorgeven? Bel dan Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000 of via meldmisdaadanoniem.nl. Meld Misdaad Anoniem is een onafhankelijk meldpunt en dus niet van de politie. Je hoeft geen gegevens achter te laten en jouw informatie wordt alleen doorgegeven als het op geen enkele manier naar jou te herleiden valt.