ENSCHEDE - Onlangs heeft de politie folders uitgedeeld aan hondenbezitters in de wijk waarin het Oosterveld te Enschede ligt om hen om hulp te vragen in de zaak van Daan Mellée. Hij is op 3 juli 2018 levenloos in zijn woning aan het Oosterveld aangetroffen. De folders zijn deze week gevolgd door een bezoek van de politie aan de hondenbezitters in de directe omgeving van het Oosterveld. Dit omdat de politie echt iedereen wil spreken die mogelijk informatie heeft en ons kan helpen met het oplossen met de gewelddadige dood van Daan Mellée.

Hondenbezitters zien en horen over het algemeen meer dan de gemiddelde bewoner van een wijk. En vaak treffen zij op hun ronde met de hond ook andere baasjes van honden en bespreken dan de opvallende dingen uit de buurt.

En of u nu hondenbezitter bent of niet. Als u informatie heeft die kan helpen met het oplossen van deze zaak, dan horen we dat graag. Als u weet wie Daan Mellée heeft vermoord of u heeft voor, tijdens 3 juli 2018 of daarna iets verdachts gezien in de omgeving van het Oosterveld (tegenover de supermarkt), neem dan contact met ons op. Hoewel de politie de afgelopen tijd meerdere tips heeft ontvangen en met getuigen heeft gesproken, komt zij nog graag in contact met mensen die aanvullende informatie over deze zaak kunnen geven.

Geef uw informatie door:
Op de pagina van het onderzoek vindt u meer informatie. U kunt uw tip doorgeven via het tipformulier op de pagina van het onderzoek, bellen met 0800-6070 of anoniem via Meld Misdaad Anoniem, tel. 0800-7000.