ENSCHEDE - Ten zuiden van de Getfertsingel komt een oude locatie weer tot bloei. Dat is de stellige overtuiging van de partners die samen werken aan het gebied Cromhoff.


Cromhoff is het gebied tussen de Getfertsingel, Zuiderval, Wethouder Beversstraat en Burgemeester Van Veenlaan. Het gebied van bijna 23 hectare kenmerkt zich door een rijk (cultuur)historisch verleden met volop groene pareltjes. De (historische) panden aan de randen van Cromhoff onttrekken het zicht aan een uniek 6 hectare groot ruw bosgebied middenin Enschede.

Toekomstplannen en online informatiebijeekomst
Op woensdagavond 16 december was er een online informatiebijeenkomst over de toekomst van Cromhoff. In deze digitale bijeenkomst werden de plannen voor Cromhoff aan buurtbewoners toegelicht. Bent u ook geïnteresseerd in wat er is verteld over het ‘nieuwe’ Cromhoff dan kunt u hier de bijeenkomst terugkijken.

De toekomstplannen voor Cromhoff zijn door de gemeente beschreven in een ontwikkelvisie. Op www.enschede.nl/cromhoff vindt u alle informatie over deze plannen. Hier vindt u onder andere een overzicht van de meest gestelde vragen en antwoorden over het project.