ENSCHEDE - Smiley Stroinkslanden, Stichting Enschedese Speeltuinen en gemeente Enschede slaan de handen ineen! Samen verbouwen ze het Smiley-terrein tot een nog mooiere plek. Voor jong en oud!

WAT GAAT ER DIT VOORJAAR GEBEUREN OP HET SMILEY-TERREIN?

We richten het terrein opnieuw in. Er komen nieuwe speeltoestellen, de grote asfaltplaat verdwijnt en er komt een ontmoetingsgebouw. Op 21 maart zijn we gestart met het verwijderen van de asfaltplaat, waardoor meer ruimte vrijkomt. Deze ruimte gebruiken we om bomen, planten en bloemen aan te leggen. Door minder verstening en meer groen is het daarom in de zomer ook minder warm op het terrein.

MEER INFORMATIE OVER DE PLANNEN TIJDENS DE INLOOPBIJEENKOMST

Veel buurtbewoners van Stroinkslanden kennen het Smiley. Bijvoorbeeld van Halloween, de speluitleen of de Viva-weken in de zomervakantie. Omdat er veel verandert willen we omwonenden en andere geïnteresseerden graag meer vertellen over de werkzaamheden en hoe het terrein er straks uitziet.

De inloopbijeenkomst vindt plaats op dinsdag 28 maart van 18.30 uur tot 20.00 uur. Met een hapje en een drankje ontvangen wij buurtbewoners en andere geïnteresseerden graag op de Cruyff Court (Stroink 110a, Enschede).