ENSCHEDE - Het is zover, de uitgifte van kavels in Het Brunink gaat van start!

Bijna alle kavels van veld 4 van het Buitenveld zijn inmiddels verkocht of onder optie. Om aan de aanhoudende vraag te voldoen starten we daarom met de uitgifte van de laatste 32 nieuwe kavels (deelgebied Buitenveld, veld 3).

Informatie downloaden

U bent van ons gewend dat wij voorafgaand aan de uitgifte van kavels een informatiemarkt organiseren waar u zich kunt oriënteren op de kansen die Het Brunink u biedt! Helaas zijn we vanwege Covid-19 gedwongen om het deze keer op een andere manier te organiseren om u toch zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Heeft u belangstelling voor een kavel in Het Brunink? Download dan nu alle bestanden via onze website www.enschede.nl/kavelstekoop

Veel vrijheid in het ontwerp

Het Brunink is een prachtige wijk in het groen aan de zuidrand van Enschede. Landelijk wonen met de stad dichtbij. De kavelkopers hebben hier veel vrijheid in wat ze mogen bouwen. Er zijn zelfs mogelijkheden voor gelijkvloers wonen!

Dinsdag 6 oktober 2020 loting

De verkoop van de kavels vindt plaats door middel van een loting. Deze loting is op dinsdag 6 oktober om 19.00 uur bij de Performance Factory (bij het Projectbureau in Gebouw Zuid), Hoge Bothofstraat 41 te Enschede. Het lotingsformulier moet uiterlijk op 6 oktober voor 12.00 uur ingeleverd worden bij Notariskantoor Huiskes, Kortenaerstraat 71.