ENSCHEDE - De hoofdrijbaan van de N732 is aan onderhoud toe. Daarom gaat de Provincie Overijssel onderhoudswerkzaamheden uitvoeren tussen Lonneker en Losser. Het onderhoud aan de N732 vindt plaats vanaf de afslag Landweerweg tot aan het bord van de bebouwde kom in Losser.

Werkzaamheden starten maandag 13 juni 2022

De werkzaamheden duren ongeveer 6 weken. De exacte planning van de werkzaamheden is afhankelijk van de weersomstandigheden.

Omleiding Lonneker - Losser

Het gemotoriseerde doorgaand verkeer wordt omgeleid via Oldenzaal over de provinciale wegen N733 (Oldenzaalsestraat) en de N734 (Oldenzaalsestraat). De verwachte extra reistijd is ongeveer 5-15 minuten.

Omleiding Enschede - Losser

Het gemotoriseerd doorgaand verkeer wordt omgeleid over de provinciale weg N731 (Gronaustraat-Euregioweg-Glanebrugstraat-Broekhoekweg). De verwachte extra reistijd is ongeveer 5-15 minuten.

Fietsverkeer ondervindt geen hinder

Fietsers tussen Lonneker en Losser hebben tijdens de werkzaamheden altijd doorgang langs het werk over de parallelweg. Om omleidingen en onverwachte afsluitingen te vermijden raadt de Provincie Overijssel aan om, waar mogelijk, met de fiets te gaan.

Buslijn 61: Overdinkel – Enschede rijdt volgens de normale dienstregeling

Het afgesloten deel van de N732 is onderdeel van buslijn 61: Overdinkel – Enschede, buslijn 61. Tijdens de uitvoering van de werkzaamheden maakt de bus gebruik van de parallelweg van de N732. De bus stopt langs de parallelweg op de plek waar de bushaltes langs de hoofdrijbaan staan.

Meer informatie over de werkzaamheden is te vinden op de website van de Provincie Overijssel.