ENSCHEDE - Heel Enschede doet mee aan het NK Tegelwippen. U toch ook? Pak het groots aan en maak kans op een gratis Eerste Hulp Bij Tegelwippen-pakket.

Het klimaat verandert, ook in Enschede. Daarom is het belangrijk dat we Enschede klaar maken voor het weer van de toekomst. Denk aan het vasthouden van regenwater, zodat we dit in droge zomers kunnen gebruiken. Maar ook aan het planten van meer (inheemse) bomen, planten en struiken, zodat Enschede voor mens en dier een fijne, koele leefruimte wordt. Start daarom met tegelwippen! Tegel eruit, plantje erin en maak kans op het gratis EHBT-pakket!

SAMEN WIPPEN IS LEUKER DAN ALLEEN

Maak met uw buren, vereniging, school of sportclub een origineel Tegelwip-plan. Of pak uw eigen tuin grondig aan. Een jury selecteert elke maand de tien leukste, mooiste, gezelligste, origineelste en beste plannen. Laat zien hoe uw gewipte tuin of terrein er nu en straks uitziet. Stuur uw plan in en maak kans op het EHBT-prijzenpakket. Het pakket bestaat uit: fleurige tuinplanten, het inspirerende tuinboek ‘Je eigen paradijs’ van Casper Boot (Tuinbroekies), voldoende vruchtbare tuinaarde als goede basis voor je nieuwe tuin. Daarnaast halen we de tegels gratis op met de Tegelservice en wordt het geel zand gratis afgevoerd.

MEEDOEN?

Kijk voor meer informatie, de voorwaarden en de aanmeldlink op de website van GroenBlauw Enschede.