HENGELO - Op zondagmiddag 31 maart (Eerste Paasdag) treedt de getalenteerde muzikante Ilse Oversier op bij Woonerf Luscinia in Hengelo (Gld). Het belooft een bijzondere middag te worden, waarbij Ilse haar Sounds of Healing Concert ten gehore zal brengen.

Ilse neemt tijdens het Sounds of Healing Concert de bezoekers mee met de 432 hrz kwartse klankschalen. Ze zingt intuïtieve klanken én nummers van haar nieuwe album "Language Without Words". Deze hartgedragen nummers gaan over de zoektocht naar haarzelf op aarde en hoe de natuur ons liefdevol naar huis roept in deze tijd en helpt herinneren wie we in wezen zijn.

Woonerf Luscinia


Woonerf Luscinia is een kleurrijke en professionele plek waar (jong) volwassen mensen met een beperking wonen en werken. Maria Anna, Leo en hun team bieden begeleiding vanuit het hart. De unieke locatie is een landelijk gelegen voormalige boerderij aan de Lankhorsterstraat, tussen Wichmond en Hengelo (Gld). Het Alvarium is open vanaf 13.30 uur. Het concert begint om 14.00 uur. Er is bij dit optreden ruimte om te zitten op een meditatiekussen of yogamat, neem deze zelf mee. Ook zijn er stoelen aanwezig.

Kaarten


Tickets à 25 euro zijn te koop via haar website Ilseoversier.com.

Ilse Oversier kijkt uit naar haar optreden in Hengelo: "Het wordt een ontspannen en vreugdevolle middag om helemaal aan te komen in het huidige moment. Na afloop zingen we - voor wie dat leuk vindt - samen klanken en een mantra's met elkaar."

Naast Sounds of Healing Concerten geeft Ilse ook stembevrijdings-, mantra- en singing cirkel workshops, zie hiervoor de agenda op haar website.


31 maart Sounds of Healing Concert
Tijd:Inloop 13.30 – begin 14.00 uur

Locatie:Woonerf Luscinia, Zaal Alvarium, Lankhorsterstraat 21, 7255 LC Hengelo (Gld.)

Tickets:25 euro per persoon