ALKMAAR/ENSCHEDE - Op zaterdag 10 april nemen twee gerenommeerde horecazaken uit het oosten en westen van het land het tegen elkaar op. Tapas Bar Paddy’s en Mojo’s Eatertainment gaan de strijd met elkaar aan in een heuse Sing A Long battle. Via een livestream proberen de twee eet-, drink- en uitgaansgelegenheden hun gasten te vermaken met een avond vol hysterie, muziek en gezelligheid.

Het idee voor de samenwerking ontstond op de werkvloer van Tapas Bar Paddy’s, waar ze al sinds de eerste sluiting van de horeca druk bezig zijn met een unieke afhaal- en bezorgconcepten. “Het idee voor de livestream begon klein, maar al brainstormend kwamen er steeds meer toffe ideeën op tafel te liggen. We besloten dat we dit niet alleen wilden doen en dus hebben we contact gezocht met Mojo’s in Alkmaar. Een logische keuze: we zijn hetzelfde type horecagelegenheid en de eigenaren van beide zaken dragen dezelfde achternaam. We slaan de handen ineen om er een fantastische avond van te maken”, aldus Marianne Bömer-Markus, manager van Tapas Bar Paddy’s.

Tijdens de livestream zullen er verschillende spellen worden gespeeld. Muziek speelt in al deze onderdelen een leidende rol. Het programma van de Sing A Long blijft vooralsnog geheim, maar Katja Kharkova, manager van Mojo’s Eatertainment verklapt alvast dat het een avond vol gezelligheid én strijdlust wordt. “We gaan de strijd zeker met elkaar aan, maar het uiteindelijke doel is om de kijkers een leuke avond te bezorgen. We willen ze graag weer eens het gevoel geven van een avondje ‘uit’ zijn en hen daarnaast de kans geven om hun favoriete barmannen, -vrouwen en gastheren en -vrouwen weer even te zien”, zo vertelt ze.

Het spektakel wordt opgenomen en live uitgezonden vanuit een professionele studio in Enschede. Daarnaast wordt de Sing A Long muzikaal ondersteund door de vaste DJ’s van beide zaken. Allen werken op vrijwillige basis samen, om elkaar op deze manier te steunen in een crisis die voor de horeca- en evenementenbranche al een jaar voortduurt. Ook leveranciers van beide eet-, drink- en uitgaansgelegenheden ondersteunen het online event.

Voor de kijker is er keuze uit verschillende arrangementen: wisselend van enkel een ticket met loten voor de loterij tot een ticket met een complete borrelbox erbij. Ook zal er tijdens de livestream vanuit beide horecazaken een doneerlink worden geopend, waar de kijkers een vrije gift in ‘de fooienpot’ kunnen doen.

Tickets voor de Paddy’s versus Mojo’s Sing A Long zijn verkrijgbaar via www.paddys.nl